مهاجرت
دوشنبه 5 آذر 1397

اقامت تحصیل در گرجستان کسانی که قصد ادامه تحصیل در گرجستان را دارند می توانند اقامت تحصیلی گرجستان را طبق قوانین جاری کشور کسب کنند. اقامت تحصیلی شامل کارت اقامت گرجستان است که به صورت یکساله صادر می شود و در صورت ادامه تحصیل فرد متقاضی تمدید خواهد شد. ویزای تحصیلی گرجستان نیز که معمولا ویزای نوع C است و حداقل ۳۰ روز و حداکثر ۹۰ روز اعتبار دارد برای متقاضیان تحصیل در گرجستان جهت انجام مذاکرات اولیه با دانشگاه، صادرمی شود. مهاجرت به گرجستان




برچسب ها :
تعداد بازدیدها : 4 ،






آمار وبلاگ
  • کل بازدید : 124
  • بازدید امروز :16
  • بازدید دیروز : 2
  • بازدید این هفته : 16
  • بازدید این ماه : 34
  • تعداد نظرات : 0
  • تعداد کل پست ها : 116
  • افراد آنلاین : 1
امکانات جانبی
بالای صفحه

همراه بلاگ تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد و مسئولیت مطالب درج شده در وبلاگ ها به عهده صاحبان وبلاگ می باشد .
خرید بک لینک X
ساخت وبلاگ
جت پرینتر
چاپگر صنعتی
آموزش زبان در کرج
ترازو رادین
ترازو فروشگاهی
ترازو پرینتر دار
ترازو تره بار
مجله اینترنتی سایتک
ترازو لیبل پرینتر