مهاجرت
يکشنبه 20 آبان 1397

ازجمله شرایط تحصیل در کشور چین می توان به داشتن مدرک زبان انگلیسی اشاره کرد . تحصیل در دانشگاه های چین برای دانشجویان خارجی به زبان انگلیسی صورت می گیرد و به همین دلیل دانشگاه از شما مدرک آیلتس با نمره ۶ به بالا درخواست می کند . البته تحصیل بدون مدرک زبان نیز امکان پذیر است و شما می توانید دوره لازم را در این کشور نیز سپری کنید . دقت داشته باشید که اگر به زبان چینی تحصیل کنید هزینه تحصیل شما بسیار پایین خواهد بود . تحصیل در چین دانشگاه های چین به دلیل عدم وجود دوره های پیش نیاز و آزمون ورودی بسیار مورد استقبال دانشجویان کشورهای مختلف قرار می گیرد . اعزام دانشجو به چین




برچسب ها :
تعداد بازدیدها : 23 ،






آمار وبلاگ
  • کل بازدید : 389
  • بازدید امروز :27
  • بازدید دیروز : 0
  • بازدید این هفته : 27
  • بازدید این ماه : 32
  • تعداد نظرات : 0
  • تعداد کل پست ها : 118
  • افراد آنلاین : 1
امکانات جانبی
بالای صفحه

همراه بلاگ تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد و مسئولیت مطالب درج شده در وبلاگ ها به عهده صاحبان وبلاگ می باشد .
خرید بک لینک X