مهاجرت
دوشنبه 19 آذر 1397

برای فردی که طی شش سال درکشور گرجستان اقامت داشته است این اجازه داده می شود که درخواست اخذ اقامت دائم کشور گرجستان را بدهد. هر چند اگر این شش سال اقامت فرد برای اهداف ، درمانی و طی فرآیندهای پزشکی یا اقامت برای اهداف دیپلماتیک و سیاسی باشد، جزو شش سالی که در بالا ذکر شد نمی باشد. مهاجرت به گرجستان




برچسب ها :
تعداد بازدیدها : 16 ،






آمار وبلاگ
  • کل بازدید : 381
  • بازدید امروز :19
  • بازدید دیروز : 0
  • بازدید این هفته : 19
  • بازدید این ماه : 24
  • تعداد نظرات : 0
  • تعداد کل پست ها : 118
  • افراد آنلاین : 1
امکانات جانبی
بالای صفحه

همراه بلاگ تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد و مسئولیت مطالب درج شده در وبلاگ ها به عهده صاحبان وبلاگ می باشد .
خرید بک لینک X