مهاجرت
شنبه 17 آذر 1397

شرایط اقامت در کشور تحصیل در فرانسه اینگونه است که شخصی اگر ۷ سال به طور متوالی در آنجا باشد(تحصیل ، کار و…)می تواند اقامت این کشور را اخذ نماید و بعد از یک هفته ورود به فرانسه مقیم آنجا می شود. همچنین شخص در حین تحصیل در فرانسه در مقاطع مختلف تحصیلی ۲۰ ساعت در هفته حق کار دارد که اگر در این دوره کارفرما شخص را بیمه کند آن شخص می تواند اقامت دائم خود را اخذ نماید. اعزام دانشجو به فرانسه




برچسب ها :
تعداد بازدیدها : 12 ،






آمار وبلاگ
  • کل بازدید : 286
  • بازدید امروز :50
  • بازدید دیروز : 0
  • بازدید این هفته : 50
  • بازدید این ماه : 60
  • تعداد نظرات : 0
  • تعداد کل پست ها : 118
  • افراد آنلاین : 1
امکانات جانبی
بالای صفحه

همراه بلاگ تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد و مسئولیت مطالب درج شده در وبلاگ ها به عهده صاحبان وبلاگ می باشد .
خرید بک لینک X
ساخت وبلاگ
جت پرینتر
چاپگر صنعتی
آموزش زبان در کرج
ترازو رادین
ترازو فروشگاهی
ترازو پرینتر دار
ترازو تره بار
مجله اینترنتی سایتک
ترازو لیبل پرینتر